Υπηρεσίες S.Ε.Ο.

Προώθηση Ιστοσελίδων με Γραπτή Εγγύηση

SEO ΚΟΣΤΟΣ - ΕΓΓΥΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

SEO μάθε με απλά λόγια τι είναι..

Find us on facebook

Το κόστος των υπηρεσιών seo δεν μπορεί να είναι συγκεκριμένο μιας και υπάρχουν κάποιες παράμετροι όπως οι ακόλουθες που δεν το επιτρέπουν:

- Ο ανταγωνισμός της λέξης-έκφρασης (keyword) που σας ενδιαφέρει. Ενδεικτικό παράδειγμα η λέξη ''ξενοδοχείο στη Μύκονο'' είναι ασυγκρίτως πιο δύσκολη από την λέξη ''εκτελωνισμός''.

- Η θέση κατάταξης την οποία θέλετε να διεκδικήσετε. Δηλαδή αν αρκείστε για τη λέξη keyword που σας ενδιαφέρει απλά να βρίσκεστε στην 9η θέση της 1ης σελίδας είναι πολύ πιο εύκολο να το πετύχουμε από το να διεκδικείτε την 2η θέση.

- Ο αριθμός των λέξεων (keywords) που συνολικά σας ενδιαφέρουν. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι είναι άλλο πράγμα να κάνεις seo σε κάποιο που προσφέρει από τη σελίδα του υπηρεσίες αποφράξεων, όπου η βασική λέξη keyword είναι μόνο ''αποφράξεις''  και άλλο να κάνεις seo σε κάποιον που πουλάει ''ασφάλειες'' και τον ενδιαφέρουν οι λέξεις ''ασφάλιστρα'' - ''ασφάλεια αυτοκινήτου'' - ''ασφάλιση αυτοκινήτων'' και πιθανώς περισσότερα.

- Επίσης είναι πολύ διαφορετικό να προωθείς μια σελίδα με ελληνικά keywords στην αγορά της Ελλάδος μέσω του google.gr σε σχέση με το να δουλεύεις την ιστοσελίδα ενός ξενοδοχείου από τη Ρόδο που θέλει να προσελκύσει πελάτες Γερμανούς μέσω του google.de για ένα keyword γερμανικό.

  Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε κι άλλους παράγοντες που κάθε φορά διαφοροποιούν το κόστος εργασιών του seo αλλά πιστεύουμε ότι καταλάβατε ήδη την αδυναμία ορισμού συγκεκριμένου καταλόγου.

  Παρόλα αυτά για να έχετε μια γενική ιδέα πιστεύουμε ότι το seo πρέπει είναι συνεργασία μόνιμη που έχει αποτελέσματα από τον πρώτο ήδη μήνα και σιγά σιγά φτάνετε στο μέγιστο της κερδοφορίας και το οποίο πρέπει να διατηρήσετε με συντήρηση. Αυτή η αναρρίχηση αλλά και η συντήρηση προϋποθέτει μηνιαίο κόστος που μπορεί να κυμαίνεται από 50-100€ έως και μερικές εκατοντάδες. Αν πάλι απλώς θέλετε να βρεθείτε απλά στην πρώτη σελίδα για κάποια ή κάποιες λέξεις χωρίς συντήρηση (με δική σας ευθύνη το αν κάποια στιγμή εκτοπιστείτε στην 2η ή 3η σελίδα) κι αυτό επιτυγχάνεται και φυσικά πραγματοποιείτε με κόστος πάντα ξεχωριστό για κάθε περίπτωση.

 

 Το καλύτερο λοιπόν που έχετε να κάνετε αν σας ενδιαφέρει το seo είναι απλά να ζητήσετε δωρεάν μια προσφορά για αυτό που ακριβώς σας ενδιαφέρει. Το συγκρίνετε κατόπιν με το adwords που πιθανώς ήδη πληρώνετε και αποφασίζετε εύκολα λαμβάνοντας όμως υπόψη και το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι οι επισκέπτες πάντα προτιμούν τα κανονικά - οργανικά αποτελέσματα σε σχέση με τα πληρωμένα, πράγμα που απλά σημαίνει ότι π.χ.  η 1η πληρωμένη διαφήμιση παίρνει 8-10 φορές λιγότερα ''κλικ'' από την 1η κανονική των αποτελεσμάτων για μια συγκεκριμένη λέξη keyword.